Verzenden & retouren

Verzendmethode

Gratis verzending vanaf €35,- voor Nederlandse adressen. Bij een kleiner bestelbedrag zijn de verzendkosten zijn voor de klant, mits er geen speciale verzendactie loopt.

Waterkefirkorrels, mondkapjes en 10 ml etherische olie: 
€1.95
Grotere pakketten: €3.95

Het pakket kan ook gratis bij ons worden opgehaald. We nemen na bestelling contact met je op om een datum af te spreken. Zo weet je zeker dat we aanwezig zijn en je bestelling klaar staat.


Retouren


Niet tevreden? Geen enkele probleem! Laat het ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat u het product wilt retourneren en/of vervangen: dat kan met een e-mail naar
Kefirtribe@gmail.com onder vermelding van je naam en het ordernummer.  Het product dient ook binnen 14 dagen naar ons verzonden te zijn, in originele staat. Ons adres is:

Groeikruid + Kefir Tribe
Baarsjesweg 232 - 1
1058 AA Amsterdam
 
Na ontvangst van het product/bestelling, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retour verzenden voor de rekening van de klant zijn.

Waterkefir-cultuur-garantie

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten ook tevreden klanten zijn. De waterkefir cultuur (vol levende bacteriën en gisten) kunnen het door bijvoorbeeld door een flinke vertraging in de verzending, een hittegolf of verkeerde omgang het minder goed doen. Merk je dat de cultuur niet goed ruikt of niet actief waterkefir drank maakt? Laat het ons weten via kefirtribe@gmail.com en we sturen je binnen 31 dagen na ontvangst kosteloos een nieuwe set waterkefirkorrels toe.